"Villa Zoran" is een van de grotere luxe huizen op Lopud. In het huis zijn drie fantastische appartementen in verschillende uitvoeringen en twee mooie ruime tweepersoonskamers. Het huis ligt in het hartje van het dorp Lopud, rondom  het huis ligt een beschutte tuin met verschillende terrassen een een grote barbecue voor gebruik door de gasten.
De familie Matković zijn zeer vriendelijke huiseigenaren.

Alle appartementen en kamers zijn met airconditioning en televisie uitgerust.

Gebruik van een wifi internet aansluiting mogelijk.
Dakterras appartement 3.
 


Keuken  .
Appartement: 1 (2+1 personen)

Dit appartement bestaat uit een slaapkamer, een badkamer met douche en toilet, een complete woonkeuken met een slaapbank voor een extra persoon. Het appartement ligt op de begane grond en heeft toegang tot het terras en tuin. Dit is een geweldig appartement voor een gezin van 3 personen. De barbecue in de tuin kan door alle gasten in overleg gebruikt worden.

Roken is alleen toegestaan op het terras.
Badkamer
slaapbank in woonkamer  .  Terras met uitzicht. 
 Slaapkamer appartement 1.  Woonkamer appartement 1.
  Appartement: 2 (2+2 personen)

Appartement 2 bestaat uit een grote woonkamer met open keuken en eethoek, een slaapkamer en luxe badkamer. In de woonkamer is er ruimte voor 2 personen op een slaapbank. Het appartement heeft een Frans balkon, maar men heeft beneden in de patio aan de voorkant van het huis veel plaats om in de zon te zitten. En natuurlijk kan men  in overleg de barbecue gebruiken.

Roken is alleen toegestaan op het terras.
 
 Slaapbank  Slaapkamer .
Woonkamer .  Keuken 


Terras .
Appartement: 3 (4+2 personen)

Dit is een van de mooiste appartementen in Lopud durven we te zeggen. Het heeft twee grote slaapkamers, twee badkamers een met een mooie respectievelijk massage douche en de andere met ligbad, een grote, lichte woonkamer met eetgedeelte en open keuken. Het appartement heeft een eigen ruim dakterras met prachtig uitzicht op zee. Men heeft hier voldoende ruimte voor 6 personen. En natuurlijk kan men  in overleg de barbecue gebruiken.

Roken is alleen toegestaan op het terras.
  woonkamer
       
  keuken Een van beide slaapkamers .
  Tweepersoonskamer.

Villa Zoran heeft 2 tweepersoonskamers naast elkaar gelegen. Elk met eigen luxe badkamer, airconditioning en televisie. Beide kamers hebben een Frans balkon, men kan de tuin en terras aan de voorzijde van het huis gebruiken om heerlijk te zonnen.
En natuurlijk kan men  in overleg de barbecue gebruiken.
 
Kamer Zicht op Frans balkon .
 
de barbecue voor algemeen gebruik.
Voor meer informatie bezoek de website
www.insel-lopud.de

Melanie Balent
An der Kreuzkapelle 7
D-47906 Kempen
Phone: +49 (0)2152-994 88 63
Mobile: +49 (0)1522-871 36 11


info@insel-lopud.de
TRANSFER
INFORMATION.
click here.